Sortera

×

Bettingsidor med Ishockey

Spelbolag med Ishockey

NY BETTINGSIDA 2024

Välj en välkomstbonus:
100% Betting bonus

upp till 1000 kr (6x)

100% Casino bonus

upp till 1500 kr (30x)

5.0
18+ Regler och villkor gäller

Välkomstbonus:
100% Bonus
upp till 500 kr (35x) +100 free spins

4.8
18+ Regler och villkor gäller
Endast nya kunder

Läs hos Betsson


Du kan endast ta del av ett välkomsterbjudande.
Du måste vara 18 år eller äldre och vara bosatt i Sverige för att ta del av erbjudandet.
Minsta insättning är 100 kr.
Erbjudandet ger dig en insättningsbonus på 100% upp till 500 kr + 100 free spins i book of dead.
Du kan endast ta del av erbjudandet på din första insättning.
Hämta en:
100% Bonus
upp till
500kr + 100 free spins
4.5
18+ Regler och villkor gäller
Endast nya kunder

Läs hos NordicBet

Minsta insättning är 100 kr.
Erbjudandet ger dig en insättningsbonus på 100% upp till 500 kr plus 100 freespin på Ancient Fortunes Poseidon Megaways.
Du kan endast ta del av erbjudandet på din första insättning.
Hämta en:
100% Bonus
upp till
500kr + 100 free spins
4.5
18+ Regler och villkor gäller
Endast nya kunder

Läs hos Betsafe

Minsta insättning är 100 kr.
Erbjudandet ger dig en insättningsbonus på 100% upp till 500 kr plus 100 freespin på Ancient Fortunes Poseidon Megaways.
Du kan endast ta del av erbjudandet på din första insättning.
100% upp till
1000 kr
Vid första insättning
4.5
18+ Regler och villkor gäller
Endast nya kunder

Läs hos Bethard

Bethards generella regler och villkor gäller. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som registrerade sig efter 18/06/2019 klockan 13:00. Endast ett konto och bonus är tillåten per person, kontoinnehavare, IP adress, hushåll, adress, telefonnummer, bankkonto (inklusive kreditkort, e-wallet etc) Du är endast berättigad att ta del av 1 (ett) välkomsterbjudande. Denna kampanj är endast giltig för spelare bosatta i följande länder: Sverige, Norge och Finland. Välkomsterbjudandet kan hävdas genom att välja bonusen i inställningsmenyn innan den första insättningen har genomförts. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 200 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas 4 (fyra) gånger med min. odds 1,80 före ett uttag kan begäras. Insättningar gjorda med PaysafeCard berättigar ej till denna bonus. Endast spel på sporten räknas till omsättningskravet. Ditt första spel på någon match eller marknad både före matchstart eller pågående, kommer att räknas till omsättningskravet. En dubblett av ditt första spel eller ett spel som annulleras kommer inte att räknas mot omsättningskravet. Annullerat/avbrutet/ogiltigt spel eller spel där Cash-Out funktionen har använts räknas inte mot omsättningskrav. Bonusen måste spelas inom 60 dagar från bonusaktivering innan uttag kan begäras. Omsätts inte bonusen inom denna tid kommer bonusen makuleras och den samt eventuella vinster kommer gå förlorade. Du spelar för riktiga pengar innan du kan använda bonuspengar. Där något villkor för erbjudandet är överträtt eller om det framkommer några bevis för att en serie spel placerats av en spelare som på grund av insättningsbonus, gratisspel, riskfria spel eller något annat marknadsföringserbjudande resulterar i garanterad vinst för kund oberoende av utgången, antingen individuellt eller som del av grupp, förbehåller sig Bethard rätten att återta bonuselementet i sådana erbjudanden och efter Bethards eget gottfinnande antingen fastställa spel/insatser enligt de korrekta oddsen, annullera gratisspel eller riskfria spel eller annullera alla spel finansierade av insättningsbonusen. Dessutom förbehåller sig Bethard rätten att ta ut en administrationsavgift för kunden upp till och med värdet av insättningsbonusen, gratisspelet eller det riskfria spelet eller ytterligare betalning för att täcka administrationskostnader. Bethard förbehåller sig även rätten att be kunder tillhandahålla tillräcklig dokumentation för att Bethard efter eget gottfinnande ska bli nöjda och kunna säkerställa en kunds identitet innan Bethard krediterar konton med bonusar, gratisspel, riskfria spel eller erbjudanden. Exempel på riskfria spel inkluderar att satsa på Över 2,5 mål och under 2,5 mål i samma spel/match. Bethard förbehåller sig rätten att när som helst och utan förvarning ändra eller avbryta kampanjen.

Arbitragevänligt med
Högst odds
&
Inga blockeringar (limning)

4.0
18+ Regler och villkor gäller
 
Bettingsidor med ishockey - logos

Ishockey är en tuff intensiv vintersport som vi i Sverige har kunnat glädja oss åt både på ett privatplan och även kunnat vara stolta över som nation. Med stora internationella framgångar har vi kunnat dela både glädje sorg och öl tillsammans med andra Svenska hockeyfans.

I arkiven hittar vi stöd för att hockey spelats så tidigt som på 1500-talet i bland annat Nederländerna. Idag är det dock vi nordbor tillsammans med Ryssar, Kanadensare och några fler öststatsländer som är världsledande inom denna magiska lagsport.

Ishockey är kul och såklart bra träning, men det är en ännu roligare att sport att titta och betta på! Det är långt ifrån lika farligt som att själv spela men framförallt mer bekvämt.

Du som är nybörjare och inte har bettat på ishockey tidigare kommer har stor glädje av den här sidan då vi ger en ordentlig översikt samt lite grundläggande tips för att börja spela på ishockey. Förhoppningsvis kommer du kunna tjäna lite extra pengar på sidan om det vanliga kneget.

På den här sidan hittar du:

  • De bästa ishockey bettingsidorna.
  • Bettingsidorna med bäst odds på ishockey.
  • Länkar till våra Ishockey rekar och betting tips.

Men vi har även lagt till fördjupande avsnitt om hockeyligor, spelare or turneringar för dig som lever, äter, andas och bajsar ishockey. Här hittar nämligen du som är den all onödig och nördig info om nhl, shl, hockeyallsvenskan, hockeyettan…

Bästa bettingsidan för hockey

Nordicbet sponsrar shl

Nordicbet är för mig det självklara valet när det kommer till att betta på ishockey! De har ett gediget intresse och erfarenhet av hockey både i Norden och övriga i Europa.

2016 valde Betsson (som äger Nordicbet) att satsa stort på Svensk Ishockey och klev med Nordicbet in som stolt huvudsponsor av Svenska Hockeyligan (SHL).

Nordicbet - svenskarnas bettingsida f r ishockey

Nordicbet har en visuellt tydlig och uttalad hockeyprofil. Redan på startsidan möts du av en isblå design och ett budskap som får dig att känna doften av svettiga matchtröjor och snus.

Och med en Nordicbets välkomstbonus om 100% upp till 500 kr + 100 free spins är det svårt att inte trycka in en röding på Leksand som ny spelare. Har du en annan åsikt om vilket lag som pengarna bäst spenderas på? Eller föredrar du att spela på någon annan bettingsida? Dela då gärna med dig av din åsikt i slutet av artikeln eller skriv till mig på Twitter!

Andra bra sidor att betta på ishockey

Givetvis finns det andra bra sidor att betta på ishockey. Som jag nämnde tidigare äger Betsson fler varumärken varav flera har turats om att bära sponsor hatten. Deras utbud är likvärdigt mellan samtliga sidor även om vissa ibland har bättre kampanjer mer riktade mot odds på just ishockey än andra vid ett givet tillfälle. Vi har samlat Sveriges bästa bettingsidor.

Bra bettingsidor med ishockey:

Streama ishockey

Cmore - streama ishockey

Hos Cmore får du uppleva Sveriges bästa ishockey live streamad till din tv, dator eller direkt i din mobiltelefon. Här hittar du SHL såväl som SDHL och Hockeyallsvenskan tillsammans med massa gött extra material.

Och nu är hockeysäsongen i full gång. Uppgradera till Premium Plus+ för att inte missa några av årets matcher! Visst kan du hitta ställen där du kan streama ishockey gratis också men inte fan blir det lika bra… Och vilket krångel sen.

Ishockey betting

Ishockey betting nhl

Det går snabbt i hockey brukar man säga. Och det gillar man ju. Snabba ben, snabba skär, snabba byten, snabba mål!

Men är det något som är ännu trevligare när det går riktigt fort så är det väl ändå ishockey betting. Snabba laddningstider, snabba vinster, snabba uttag.

Hos svensk licensierade bettingsidor kan man lita på att all teknik är sömlöst och hanteringen dina pengar blixtsnabbt. Precis som ett stenhårt slagskott, rätt upp i krysset!

Ishockey sidor sidor med Swish

Untitled

Snabbare betting på ishockey än med Swish är inte möjligt. Det är betalningsmetodernas motsvarighet till till Victor Hedman. Det swishar till och du hinner knappt blinka innan pucken (pengarna) sitter precis där du ville… i kassen (spelkontot).

Ishockey sidor sidor med Trustly & Zimpler

Untitled

För att fortsätta på analogi temat så kan Trustly (och Zimpler) bäst jämföras med Fredrik Modin. På en stabil andraplats kan man också lita på att överföringen (skottet) är rakt, hårt och välplacerat, varje gång.

Untitled

Ishockey sidor sidor med Neteller & Skrill

Untitled

Sen har vi de digitala plånböckerna Neteller och Skrill. Som båda bättre kan liknas med ett snitsigt dragskott än ett slagskott. Det tar lite längre tid att genomföra men det gör jobbet och är användbara till mycket även i andra sammanhang.

Untitled

Ishockey sidor med Visa / Mastercard

Sist men inte minst har vi även Visa och Mastercard. När man är i det läget då inget annat skott riktigt är tillgängligt så kan man ge sig på en backhand. Det är oväntat effektivt, säkert och finns med i allas repertoar. När var senaste gången du använde det?

Välkomstbonus

Nordicbet - ishockey bonus

Som ny spelare på nya bettingsidor får du alltid ta del av en välkomstbonus (förutsatt att du är 18+). Det är oftast en väldigt generös bonuserbjudande som är tänkt att ge dig en bra introduktion och kunna testa lite olika speltyper som spelsidan du registrerar dig hos erbjuder.

Ett välkomstpaket kan innehålla boostade odds på hockeymatcher, free spins, match bonus eller ett gratis spel där du får tillbaka pengarna om du inte vinner!

Ishockey bonusar: