Sortera

×

Bettingsidor med Esport

Spelbolag med Esport

NY BETTINGSIDA 2024

Välj en välkomstbonus:
100% Betting bonus

upp till 1000 kr (6x)

100% Casino bonus

upp till 1500 kr (30x)

5.0
18+ Regler och villkor gäller

Välkomstbonus:
100% Bonus
upp till 500 kr (35x) +100 free spins

4.8
18+ Regler och villkor gäller
Endast nya kunder

Läs hos Betsson


Du kan endast ta del av ett välkomsterbjudande.
Du måste vara 18 år eller äldre och vara bosatt i Sverige för att ta del av erbjudandet.
Minsta insättning är 100 kr.
Erbjudandet ger dig en insättningsbonus på 100% upp till 500 kr + 100 free spins i book of dead.
Du kan endast ta del av erbjudandet på din första insättning.
100% upp till
1000 kr
Vid första insättning
4.5
18+ Regler och villkor gäller
Endast nya kunder

Läs hos Bethard

Bethards generella regler och villkor gäller. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som registrerade sig efter 18/06/2019 klockan 13:00. Endast ett konto och bonus är tillåten per person, kontoinnehavare, IP adress, hushåll, adress, telefonnummer, bankkonto (inklusive kreditkort, e-wallet etc) Du är endast berättigad att ta del av 1 (ett) välkomsterbjudande. Denna kampanj är endast giltig för spelare bosatta i följande länder: Sverige, Norge och Finland. Välkomsterbjudandet kan hävdas genom att välja bonusen i inställningsmenyn innan den första insättningen har genomförts. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 200 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas 4 (fyra) gånger med min. odds 1,80 före ett uttag kan begäras. Insättningar gjorda med PaysafeCard berättigar ej till denna bonus. Endast spel på sporten räknas till omsättningskravet. Ditt första spel på någon match eller marknad både före matchstart eller pågående, kommer att räknas till omsättningskravet. En dubblett av ditt första spel eller ett spel som annulleras kommer inte att räknas mot omsättningskravet. Annullerat/avbrutet/ogiltigt spel eller spel där Cash-Out funktionen har använts räknas inte mot omsättningskrav. Bonusen måste spelas inom 60 dagar från bonusaktivering innan uttag kan begäras. Omsätts inte bonusen inom denna tid kommer bonusen makuleras och den samt eventuella vinster kommer gå förlorade. Du spelar för riktiga pengar innan du kan använda bonuspengar. Där något villkor för erbjudandet är överträtt eller om det framkommer några bevis för att en serie spel placerats av en spelare som på grund av insättningsbonus, gratisspel, riskfria spel eller något annat marknadsföringserbjudande resulterar i garanterad vinst för kund oberoende av utgången, antingen individuellt eller som del av grupp, förbehåller sig Bethard rätten att återta bonuselementet i sådana erbjudanden och efter Bethards eget gottfinnande antingen fastställa spel/insatser enligt de korrekta oddsen, annullera gratisspel eller riskfria spel eller annullera alla spel finansierade av insättningsbonusen. Dessutom förbehåller sig Bethard rätten att ta ut en administrationsavgift för kunden upp till och med värdet av insättningsbonusen, gratisspelet eller det riskfria spelet eller ytterligare betalning för att täcka administrationskostnader. Bethard förbehåller sig även rätten att be kunder tillhandahålla tillräcklig dokumentation för att Bethard efter eget gottfinnande ska bli nöjda och kunna säkerställa en kunds identitet innan Bethard krediterar konton med bonusar, gratisspel, riskfria spel eller erbjudanden. Exempel på riskfria spel inkluderar att satsa på Över 2,5 mål och under 2,5 mål i samma spel/match. Bethard förbehåller sig rätten att när som helst och utan förvarning ändra eller avbryta kampanjen.
Hämta en:
100% Bonus
upp till
500kr + 100 free spins
4.5
18+ Regler och villkor gäller
Endast nya kunder

Läs hos NordicBet

Minsta insättning är 100 kr.
Erbjudandet ger dig en insättningsbonus på 100% upp till 500 kr plus 100 freespin på Ancient Fortunes Poseidon Megaways.
Du kan endast ta del av erbjudandet på din första insättning.
Hämta en:
100% Bonus
upp till
500kr + 100 free spins
4.5
18+ Regler och villkor gäller
Endast nya kunder

Läs hos Betsafe

Minsta insättning är 100 kr.
Erbjudandet ger dig en insättningsbonus på 100% upp till 500 kr plus 100 freespin på Ancient Fortunes Poseidon Megaways.
Du kan endast ta del av erbjudandet på din första insättning.

Arbitragevänligt med
Högst odds
&
Inga blockeringar (limning)

4.0
18+ Regler och villkor gäller
 

Esport på bettingsidor är en kraftigt växande trend och har faktiskt blivit hur stort som helst efter det att e sporten blivit likställd med och erkänd som riktig sport. I takt med att yngre generationer växer upp har de traditionella spelandet på fotboll, tennis och hockey successivt ersatts av esport betting.  

Och det är inte särskilt märkligt. Det har aldrig varit en fråga OM det skulle bli stort att betta på esport, utan NÄR. Såväl killar som tjejer har en relation till e sport idag, vare sig det är spel i mobilen, på konsol eller dator. Idag kan unga även studera vid särskilda esport gymnasium, bland annat i Göteborg, Norrköping, Sundsvall & Örebro. Det går faktiskt att ha esporten som ett seriöst karriärval eller sysselsätta sig ideellt på hel eller halvtid. 

E-sport för tjejer är det segment som jag tror kommer växa absolut snabbast de kommande 5 åren. När intresset sprider sig bland tjejer och talangen successivt ökar kommer proffsligor som ESL snabbt ställa om. Då är det bara för lag som Danska Astralis, Svenska Ninjas in Pyjamas och regerande CS:GO mästarna NAVI att börja anställa och den utvecklingen är redan påbörjad. Samma fysiska hinder för att de kvinnliga idrottarna skulle kunna bli lika bra som männen föreligger inte heller på samma sätt som i annan idrott.

Det fina i kråksången för bettingsidor och spelbolagen är att e sport, till skillnad från traditionell sport inte är lika beroende av, tid, väder, eventuella pandemier eller fysiska sammankomster. Lag kan mötas från olika tidzoner, dygnet runt och matcherna kan streamas live till alla som vill titta. Fler datapunkter kan insamlas vilket dessutom ger ett större underlag till att kunna erbjuda fler typer av odds på esport än för “vanlig” sport.

Bästa bettingsidan på Esport

Pinnacle SBC Esport AWARDS

Det finns bara en kung bland esportens bettingsidor, nämligen Pinnacle Sports. Deras odds compilers (oddssättare) är erkänt bäst i branschen och de vågade vara först ut sätta odds på de nya spelen. 2010 erbjöd de världens första odds på esport (Starcraft). 2011 tog man eemot första spelet på Dota. 2014 började man täcka CS:GO och passerade 1 miljon lagda spel. Och 2017 klev dom över 5 miljoner bets på esport…

Pinnacle esports timeline

Pinnacle är idag (utan tvekan) den bästa bettingsidan i världen på esport. De är överlägset störst och tillhandahåller flest spel på flest matcher och turneringar. Man har ett esport first interface och vunnit många fina priser på internationella esport galor världen över. Efter årets SBC awards 2022 kan Pinnacle nu titulera sig som “Esports supplier of the year” för femte året i rad!

B2B SBC Awards 2022

Internationellt erkända för sin E-sport betting:

 • 2016 (EGR) Esports operator of the year 
 • 2019 (SBC) Esports supplier of the year
 • 2020 (GIA) Esports operator of the year
 • 2020 (SBC) Esports supplier of the year
 • 2021 (SBC) Esports supplier of the year
 • 2022 (SBC) Esports supplier of the year

Pinnacle tillåter dessutom arbitrage betting och det finns ingen risk för att få ditt spelkonto blockat eller limiterat!

Arbitragevänligt med
Högst odds
&
Inga blockeringar (limning)

4.0
18+ Regler och villkor gäller
 

Andra bra sidor att betta på esport

Det finns naturligtvis andra bra sidor att betta på esport. Min generella rekommendation är att ta en sida du gillar i övrigt, då kommer du även gilla esport bettingen om den erbjuds i samma miljö. 

Bra bettingsidor med esport:

Om du vill spela på något annat så kan du även spana in vår lista med de allra bästa bettingsidorna.

Gratis eSport livestream 

Live streams on Twitch

Precis som all annan sport så ska naturligtvis även esporten ses live, gärna i ett större socialt sammanhang. Det kan man ordna med kompisarna hemma hos någon eller mötas upp på någon av alla fantastiska esport barer såsom Kappa exempelvis.  

Befinner du dig på puben löser personalen streamingen åt er. Är ni hemma hos någon finns det lite olika alternativ. Så vart kan jag streama esport? Ja, det beror på vilket spel det är ni är intresserade av att titta på. Det finns forum och massa gratis live streams som delas där.

Live Stream esportbetting

Rent generellt kan du hitta gratis live stream för all e-Sport via:

 • HLTV
 • Youtube
 • Twitch 
 • ViaPlay
 • Direkt på bettingsajterna
 • Spelportaler (CS:GO, LoL, etc.)

Esport betting

Esport betting

Esport betting kan man ju bara göra för riktiga pengar. Och ska man som Amerikanarna säger “put your money where the mouth is” får man hosta upp slantarna eller hålla k*ft. 

Till skillnad från Amerikanerna måste vi svenskar betta på odds sidor med eSport som har Svensk spellicens godkänd av Svenska Spelinspektionen!

Esport sidor med Swish

Swish betting” är det vanligaste sättet att spela på i Sverige. Att sätta in pengar och göra uttag från bettingsidor med Swish är det enklaste, säkraste och snabbaste sättet att betta på eSport. 

Esport sidor med Trustly & Zimpler

Trustly och Zimpler är direkta banköverförings lösningar som är mycket väl lämpade att betta på epsort och andra sporter. De har direkta integrationer mot alla Svenska banker och du kan sätta in pengar på alla esport sidor med Svensk licens. Bettingsidor med Trustly har länge varit de mest populära i Sverige av förklarliga anledningar.

zimpler 1

Esport sidor med Neteller & Skrill

E-wallets eller digitala plånböcker är också populära alternativ. Esport bettingsidor med Neteller och Skrill som betalningsmetoder är uppskattade av Svenskar. Dock kräver det några extra steg av dig som spelare innan du kommer igång. Innan du kan nyttja dessa e-wallets måste du ladda ner deras appar och skapa ett konto där. Du blir godkänd mer eller mindre på en gång och efter att du har satt in pengar är det fritt fram att betta på CS:GO, Dota, LoL och allt annat.

Skrill logo

Esport sidor med Visa / Mastercard

Det går givetvis att uppge kortuppgifterna till ditt Visa, Mastercard eller Revolut när du vill spela om du känner dig trygg med detta. Vi kan försäkra dig om att alla kortuppgifterna hos spelbolag med Svensk licens förvaras tryggt hos betting bolagen men vi rekommenderar ändå något av ovanstående betalningsalternativ av rent praktiska skäl. 

Välkomstbonus

HwXS8yvRMyaTHRwrSyUzoXdlUqKuN0

Är du en ny spelare (+18) erbjuder många casino och betting sidor en e-sport välkomstbonus vid ditt första speltillfälle. Få en översikt över alla odds & casino bonusar eller välj någon av bettingbolagen nedan.

Esport bonusar: