Sortera

×

Sveriges bästa sport poddar

Jag har samlat Sveriges bästa podcasts på ett ställe hoppas att du kan hitta en som funkar för dig. Sidan uppdateras omgående.

When-We-Were-Kings

When We Were Kings

Fotboll

Erik Niva och Håkan Andreasson berättar om fotbollsklubbar och säsonger som på ett eller annat sätt satt avtryck i historien – ikoniska milstolpar såväl inom fotbollen som ekonomiskt, politiskt och kulturellt.

Vad jag gillar

 • Otroligt utförligt
 • Obskyra fakta
 • Väldigt långa avsnitt

Vad jag inte gillar

 • Vid tillfällen lite för obskyrt
 • Väldigt långa avsnitt
300x300bb 751

Tutto Balutto

Fotboll

Hela världens fotboll står i centrum i Sveriges största fotbollspodd med Gusten Dahlin & Thomas Wilbacher. Det här är hela rasket – Tutto Balutto!

Vad jag gillar

 • Väldigt gemytlig stämning
 • Lättsmält

Vad jag inte gillar

 • Väldigt mycket internsnack
 • Mycket cross-sell mellan tuttopods
Della Sport

Della Sport

Sport

Simon chippen Svensson, Jonatan Fuckup Unge och K. Bosman Svensson gör Della Sport. Sveriges enda renodlade humorpodcast för dig som älskar sport, hatar sport och för dig som inte riktigt bryr dig om sport. (Lyssna även på Della Arte, Della Papa & Della Herstory)

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

TuttoSvenskan

TuttoSvenskan

Fotboll

Allsvenskt magasin LIVE klockan 14:00 varje måndag, onsdag och fredag: Youtube, podcast, radio.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Lundh Podcast cover

Lundh

Sport

Fotbollskanalens krönikör Olof Lundh intervjuar personer ur fotbollens värld. Ingen fråga är för tuff, ingen fråga är för snäll.

Ansvarig utgivare: Tobias Rosvall

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Silly Podden

Silly Podden

Sport

Fotboll, nyheter och rena fantasier. #Sillypodden benar ut den internationella fotbollens transfermarknad och alla vindlande riktningar den tar i nyhetsflödet. Premier League, Serie A, Bundesliga, La Liga, Allsvenskan och massor mer.

Från Sportbladet, programledare Patrik Syk.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Studio Allsvenskan

Studio Allsvenskan

Sport

Välkommen till Sveriges största podcast om allsvensk fotboll. Varje vecka släpper vi tre avsnitt där vi på måndagar snackar om helgens matcher och ger er det senaste från Silly Season. På onsdagar och fredagar släpper vi intervjuer med allsvenskans största profiler där vi vill gå på djupet med spelaren, tränaren, sportchefen. Podden görs av Henrik Eriksson, Hugo Månsson och Marcus Birro.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Ljugarbänken

Ljugarbänken

Fotboll

Välkommen till Ljugarbänken, en podcast om svensk fotboll i allmänhet och Allsvenskan i synnerhet, i samarbete med Betsson. Vid mikrofonerna hittar vi Mårthen Bergman och före detta spelarna Tobias Hysén och Pontus Wernbloom.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Radiosporten Dokumentär

Radiosporten Dokumentär

Sport

Människorna bakom dramatiken och spelet bakom kulisserna. Redaktör: Alexander Lundholm, Årets sportjournalist 2018. Ansvarig utgivare: Markus Boger

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Allsvenska podden

Sport

Daniel “Disco” Kristoffersson i frontlinjen för Sportbladets allsvenska podcast säsongen 2022.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Fans Corner Sverige

Fans Corner Sverige

Svensk Fotboll

Fans Corner Sverige är en podd om Allsvenskan där supportrarna ringer in och sätter agendan. Med Alexander Axén, Erik Edman och gäster. Livesändning varje tisdag klockan 21:00. Dessutom släpps en veckopodd varje fredag. Läs mer om Fans Corner Sverige på FCSverige.se

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Offsides Podcast

Offsides podcast

Fotboll

En dryg halvlek med chefredaktörerna på Nordens största fotbollsmagasin.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Offsides podcast

Fotboll

En dryg halvlek med chefredaktörerna på Nordens största fotbollsmagasin.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Offsides podcast

Fotboll

En dryg halvlek med chefredaktörerna på Nordens största fotbollsmagasin.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Sportbladets Premier League Podd

Sportbladets Premier League-podd

Fotboll

Sportbladets vassaste fotbollsprofiler vänder och vrider på Premier League – världens bästa liga.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Släpp Sargen podcast

Släpp Sargen

Hockey och allmän sport

Humorprofilen Niclas Norlindh och hockeyproffset Robin Figren dissekerar heta och intressanta frågor kring världens bästa sport. Det bjuds på härliga anekdoter, oslagbara minnen, sköna avslöjanden, skarpa åsikter – och dessutom superspännande gäster. Vi fokuserar mer på vassa historier än SHL:s nuvarande corsi-tabell – och diskuterar hockey på ett underhållande och lättsamt sätt.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Sanny och Svensson podcast

Sanny & Svensson

Hockey

En podd från Expressen om SHL och Hockeyallsvenskan. Och om svensk hockey i allmänhet. Med Sanny Lindström och Johan ”MrMadhawk” Svensson. Ansvarig utgivare: Klas Granström. Nytt avsnitt släpps varje måndag.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Fotbollskanalen Headlines

Fotbollskanalen Headlines

Fotboll

Fotbollskanalen Headlines med Frederic Pavlidis ger dig den perfekta starten på dagen med en kort genomgång av dagens stora nyheter och snackisar från världens största tidningar. Ansvarig utgivare: Tobias Rosvall

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Matchen Podcast

Matchen

Fotboll

I Matchen berättar de största fotbollsprofilerna, tillsammans med Radiosportens expert Richard Henriksson, hela historien om en match från sin karriär som de själva valt ut. En match de aldrig glömmer. Ansvarig utgivare: Markus Boger

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Hockey Tutto

Hockey Tutto

Hockey

Ett hockeymagasin med Thomas Wilbacher, Dick Axelsson, Fimpen Eklund och Kim Virsen. Varje torsdag!

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Sporthuset podcast

Sporthuset

Sport

Sporthuset är podcasten där prisbelönte tv- och radiojournalisten Tommy Åström, tillsammans med en panel av sportprofiler, bjuder på unika infallsvinklar. Med personliga åsikter, fakta och humor diskuteras aktuella och tidlösa idrottshändelser. Alltid på torsdagar.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

NHL-PODDEN MED BJURMAN OCH EKELIW

NHL-podden med Bjurman och Ekeliw

NHL-Hockey

Biffen och Bananen – AKA Per Bjurman och Jonathan Ekeliw – trycker upp världens bästa hockeyliga mot sargen

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

hela vägen mot målet... med Hedvig Lindahl

Hela vägen mot målet… med Hedvig Lindahl

Fotboll

I den här podcasten lyfter Hedvig Lindahl ämnen kopplade till kvinnors utmaningar och möjligheter inom fotbollen. Podcasten görs i samarbete med Marabou, som tillsammans med Svenska Fotbollsförbundet har lanserat Tränarlyftet – ett initiativ för att skapa fler kvinnliga förebilder inom svensk fotboll. Precis som Hedvig vill Marabou lyfta fokus på flick-/damfotboll så att fler vill fortsätta spela längre. Läs mer om initiativet här och bli en del av Tränarlyftet: www.svenskfotboll.se/tranarlyftet

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Hockeypuls podcast

Hockeypuls

Hockey

En intervjupodd från Expressen, där Adam Johansson träffar Sveriges största hockeyprofiler. Ansvarig utgivare: Klas Granström. Nytt avsnitt släpps varje torsdag.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Skitjakt podcast

SkitJakt – En Podcast om Jakt

Jakt & Natur

Skitjakt är en podcast om jakt, naturupplevelser och ekologiskt kött. Huvudfokus är jakten, men vi pratar också om jaktutrustning och tillagning av det fällda viltet. Programledare är Kristian Bartos, entusiastisk jägare sedan snart 8 år och Erik Olofsson, jägare sedan barnsben och välkänd Sörmlandskrögare med fokus på vilt och närodlat.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Systrarna Elfstrands Hästpodd

Systrarna Elfstrands Hästpodd

Fotboll

Systrarna Elfstrands hästpodd är podden för dig som älskar hästar! I den här podden kommer Emma & Anna på ett både lättsamt och seriöst sätt att prata om aktuella diskussionsämnen inom ridsporten samt vardagen med häst.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Golftugget podcast

Golftugget

Golf

Golftugget är podden som gör dig till en bättre spelare oavsett om du är nybörjare, rutinerad eller proffs. Här får ni följa med Joar och Filip från första tee till det absoluta slutmålet – scratch! Allt blandas med humor, tips & trix och ett gott samtal mellan Joar och Filip. Följ oss på Instagram @golftugget Tack till vår partner CALLAWAY www.callawaygolf.com Podcasten produceras av Fredag CBWP. www.fredag.se

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

systemet expressen trav v75 pod

Systemet

Trav

Sveriges första renodlade V75-podd bjuder på en sammanfattning av den senaste informationen och tar ställning för det bästa systemförslaget inför veckans omgång. Ansvarig utgivare: Klas Granström. Nytt avsnitt släpps varje torsdag.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Viaplay Hockey podcast

Viaplay Hockey Podcast

Hockey

Kanalens experter guidar dig genom det senaste inom hockeyns värld, vilket betyder att det kan vara olika per avsintt men som oftast medverkande: Håkan Södergren, Erik Granqvist, Jonatan Lindquist och Niklas Jihde.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

solvalla-podcast

Solvalla Podcast

Trav

Poddar från Solvalla – Nordens största travbana.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Viaplay F1-Podcast

Fotboll

Hör alla avsnitt av Viaplay F1-Podcast hos PodMe! https://podme.com/se/viasat-motors-f1-podd Ladda ner PodMe-appen i Appstore eller Google Play. Första 14 dagarna är gratis. Viaplays Janne Blomqvist & Erik Stenborg, tillsammans med IndyCar- och tidigare F1-föraren, Marcus Ericsson, guidar dig genom det senaste inom Formel 1.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Spring Snyggt – med Jesus och Manne

Fotboll

Elitlöparen John “Jesus” Kingstedt och den ambitiöse nybörjaren Manne Forssberg djupdyker varje vecka i allt som handlar om löpning. Och försöker bli snäppet snabbare. Music – I Was Running by Alpaca Sports

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Femtefemman

Fotboll

Välkommen till Femtefemman, en podcast med fokus på svensk hockey, som görs i samarbete med Betsson. Varje vecka vecka snackar panelen högt, lågt, vitt och brett om de hetaste samtalsämnena i hockeysverige, och ibland blir det också små utstick i Europa eller över Atlanten, eller kanske till någon anmärkningsvärd prestation i de lägre divisionerna. Ibland dyker det också upp längre intervjuer med hockeyprofiler från vårt avlånga land. Åsikter? Hör av er på Twitter via @femtefemman. Podden produceras av contentbyrån Med Vän i samarbete med SMT Radio.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Det svänger om Bajen!

Fotboll

En podd om Hammarby med Adam Nilsson, Jim Raanaes och Gustav Hanson som berör allt mellan himmel och jord kring det grönvita laget från söder.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

VF Hockey

Fotboll

Om Färjestad och SHL– där VF:s Johan Ekberg varannan vecka gästas av experter, spelare, ledare och intressanta människor i hockeyindustrin.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Premier League Podden

Fotboll

Fansens egen podcast om Premier League

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

AVKAST – handbollspodden

Fotboll

Avkast går igenom de största snackisarna från handbollsvärlden tillsammans med gästerexperter som Charlie Sjöstrand, Josef Pujol och Emil Berggren. Programledare är Christian Albinsson och Emil Schälin.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

PADELFEBER PODCAST SVERIGE

Fotboll

Johan Håkansson & Kristoffer Jonzon pratar padel.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Tyngre Radio

Fotboll

I Tyngre Radio snackas det om styrketräning. Punkt. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Hockeystudion

Fotboll

Tomas Ros med panel pratar SHL vecka för vecka och tar upp alla ämnen som är heta just nu. Rankar fans, lag, spelare och tränare.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Travpodden

Fotboll

David Neves och Patric Skoglund tar upp aktuella händelser i travets värld. Aktuella kuskar gästar och pratar om sina chanser inom travets elitserie.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Kanalgratispodden

Fotboll

Vi pratar om allt som händer i fiskevärlden. Häng med oss på vårt äventyr!

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Snett inåt bakåt

Fotboll

Snett inåt bakåt – Sveriges mest (in)aktuella sportpodd.En gång i veckan samlar Marcus Leifby sina sportnördigaste kompisar för att återbesöka en gammal – inte sällan bortglömd – händelse i idrottshistorien. Hur såg Bernt Ljungs skadebekymmer ut 1993? Vad tyckte Milanspelaren Demetrio Albertini om Jesper Blomqvists vita tubsockor? Vilket är Marcus finaste Jimisola Laursen-minne? Vet Antonina Ordina vem som sköt Olof Palme? Borde Johnny Holm stå krokimodell på GIH?Ingen fråga är för stor, eller för liten, för Snett inåt bakåt.Missa inte heller chansen att delta i Sveriges just nu klurigaste frågesport #Motorblocket, där vinnaren får en slips ur Lars-Gunnar Björklunds slipssamling.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Rinkside

Fotboll

En hockeypodd om hockey i allmänhet och HockeyAllsvenskan i synnerhet. Med C Mores hockeyprofiler Lars Lindberg och Fredrik Söderström. Ett nytt avsnitt släpps varje fredag. Ansvarig utgivare: Erik Westberg

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

MotoGP-podden med Lyon och Mårtensson

Fotboll

Viaplays MotoGP-kommentatorer diskuterar det senaste inom MotoGP.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Svensk Golf Podcast

Fotboll

I Svensk Golf Podcast hör du intervjuer med de svenska stjärnorna, intressanta dokument och tips på hur du lyfter ditt eget golfande.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Maratonlabbet

Fotboll

En podcast om löpning där vi får följa Johan Forsstedt och Erik Olofsson mot sina hårda mål på sträckor från 1500m upp till maraton. Intervjuer med forskare, tränare, löpare, nutriotionister, fysioterapeuter, styrkecoacher med flera.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Ridklubben med Gry och Rebecca

Fotboll

Ridklubben är en intervjupodd i ledning av Gry Forssell och Rebecca Lagin där hästen verkligen står i fokus. Träffa de största namnen inom ridsporten här i en unik podcast för den passionerade hästentusiasten.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Spelvärde.se

Fotboll

Spelvärde.se grundades 2014 med ambitionen att erbjuda världens mest genomarbetade och bästa travtips. Våra starka resultat medförde att vi snabbt blev Sveriges ledande tipstjänst för spel på trav – en position vi behållit sedan dess.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Kick and rush

Fotboll

En podd från Expressen om Premier League och engelsk fotboll. Med Petter Landén, Therese Strömberg, Pontus Weinemo och programledaren Joakim Rydström. Ansvarig utgivare: Klas Granström. Nytt avsnitt släpps varje onsdag.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

MFF-podden

Fotboll

Sydsvenskans podd om Malmö FF med Fredrik Hedenskog, Fredrik Lindstrand, Max Wiman och gäster.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Tottenhampodden

Fotboll

En svensk podcast om Premier League-laget Tottenham Hotspur. Gjord av Eric Andersson och Henrik Ericsson.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Veckans NHL

Fotboll

Världens nördigaste NHL-podd. På svenska.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Ledley Kings Knä

Fotboll

Den största, och bästa, svenska podcasten om Tottenham Hotspur.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

LFC Podden

Fotboll

Välkommen till LFC-Podden – den officiella podcasten för Liverpool FC Supporters Club Sweden Teamet består av Fredrik Aidefors (@lfcswebranch) – Robin Bylund (@robinbylundLFC) – Daniel Forssell (@DanielForssell) YNWA

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Regelpodden

Fotboll

Podden för dig som är nyfiken på golfreglerna och varför de är utformade som de är. Vi djupdyker i hur de gör golfspelet roligt för alla, oavsett spelnivå och andra förutsättningar. En podcast från Svenska Golfförbundet.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Tyngre Träningssnack

Fotboll

Följ med på djupet när fysioterapeuterna Jacob Gudiol och William Valkeaoja snackar träning.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Equipodden

Fotboll

En hästpodd som tar upp hela hästen

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Wikegård

Fotboll

Niklas Wikegård har gått från att vara Sveriges mest kontroversiella ishockeytränare till att numer vara landets mest engagerade hockeytyckare. Wikegård vänder ofta upp-och-ner på vedertagna sanningar och han har aldrig tvekat att gå mot strömmen. I sin egen pod möter Niklas Wikegård de hetaste namnen i ishockey-Sverige. Och Wikegård utlovar, precis som vanligt, tuffa åsikter och raka rör.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Ridklubben Säsong 2

Fotboll

En podd med Gry Forssell och Rebecca Lagin.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

PT Podden

Fotboll

Allt för en Personlig Tränare som vill utvecklas. Vår host Karl Gullö pratar med olika personer inom träningsvärlden för att ta reda på vad som funkar och vad som inte gör det. Slappna av och lyssna på en personlig Podcast med ett enda mål: att inspirera till hälsa.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

En sporthistoria

Fotboll

Dokumentära berättelser från sportvärlden – hör historierna bakom ögonblicken, möt människorna, och följ med in i spelet. Sporthistorier, som du aldrig hört dem förut. Ett program för dig som älskar sport, och för dig som är helt oinsatt. En produktion från JUST STORIES.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Mittpunkten

Fotboll

Två fotbollsnördar – en gnagare, en malmöit Diskuterar Allsvenskan och allt som hör till, med avstamp från ett supporterperspektiv

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

3-5-2

Fotboll

3-5-2 är en podcast av David Fjäll, Björn Johnson, Noa Bachner och Jesper Hofmann med fokus på Allsvenskan.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Ifö Bromölla IF Dampodden

Fotboll

En podcast av och med damlaget i Ifö Bromölla IF.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Hjärnskrynklarna

Fotboll

Idrottspsykologi med Fredrik Weibull & Mikael Wallsbeck. Producent John Swartling.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Radio Elfsborg

Fotboll

Radio Elfsborg är den gulsvarta podden för dig som hejar på världens bästa fotbollslag. Podden drivs av Kim Eriksson och Glenn Holvik Gustavsson. Poddens favoriter är Johan Larsson och Anders Svensson och vi äter mer än gärna tacos. Plattform för podcasten är IF Elfsborgs SvenskaFans-sida Ålgårdsläktaren.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Uppför Bågebacken

Fotboll

En fotbollspodd om Västerås Sportklubb av personerna bakom bloggen Anno 1904.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

ÖSK-PODDEN

Fotboll

En podcast om det allsvenska fotbollslaget ÖSK Fotboll. Podcasten leds av Michael Almebäck.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Möt Fotbollstränarna

Fotboll

En intervjupodcast där olika fotbollstränare får prata om sin resa, filosofi, ledarskap och en massa annat! Intervjuar gör Daniel Angergård.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

71.#tifpodden

Fotboll

Torstorps IFs egna Podcast! #tifpodden spelas in av Josef Gustafsson och Viktor Björhn i samarbete med Atlas Industrial Print AB.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

BT Fotboll

Fotboll

Borås Tidnings fotbollspodd. Här pratar BT:s fotbollskrönikör Oskar Pålsson och lokalfotbollsfantasten Fabian Andersson om Elfsborg, Norrby och andra snackisar i Sjuhäradsfotbollen.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Fotbollsfabriken Finland Podcast

Fotboll

Fotboll, fysisk träning, kost, sömn, hälsa, mental träning, idrottspsykologi, välmående, psykologi, att bli framgångsrik.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Disco & Noa

Fotboll

En podd om Allsvenskan och svensk fotboll från Expressen. Med Daniel Kristoffersson och Noa Bachner.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Mjörnbergs Trashtalk

Fotboll

Går på djupet med Hockeyettan. Lika mycket med aktualiteterna som med karaktärerna och profilerna.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

BAKOM VIT-BLÅ KULISSER

Fotboll

En podcast med fokus på IFK Norrköping. Med många fina gäster, pratar vi om allt som händer inom föreningen, på planen, men även bakom kulisserna. Instagram: Bakom_vitbla_kulisser Twitter: Olle_Peterson

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

CL-podden

Fotboll

CL-podden är Sveriges enda podcast om Champions League, med analyser av de bästa svenska och internationella experterna. Här får du allt du behöver veta om matcherna, lagen, stjärnorna och övergångarna.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Spets & Slut

Fotboll

Det hetaste inför V75, varje vecka, med Sportbladets travexperter Erik Pettersson och Mario Lipovac. Hur blir V75-loppen körda? Vilken är bästa spiken? Vem är bästa miljondraget? Här får man som trav- och spelälskare allt på bara 15 minuter.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Sommartravpratarna

Fotboll

Lyssna till några av travets mest intressanta historier och profiler. Ta del av livsresor genom skratt, sorg, vinst och förlust men också filosofiska funderingar.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Stryktipspodden

Fotboll

Världens bästa, vackraste och framför allt enda stryktipspodd!

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

OFF AIR

Fotboll

TV4Sport-profilerna Maud Bernhagen, Anna Brolin, Karin Frick och Suzanne Sjögren om livet bakom kulisserna. Lättsamt och allvarligt om sport och media.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Hästlycka Podcast Med Bröderna Svitzer

Fotboll

En hästpodd för alla! Från amatörer till eliten intervjuar vi framgångsrika karaktärer från ridsportens alla olika roller!

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Hovavtryck

Fotboll

En podcast där Matteus Lillieborg träffar trav- och galopprofiler i ett samtal om livet, både med och utan hästar.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Oddsetpodden

Fotboll

Speltips från sportvärldens stora händelser.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Veckans Fantasy

Fotboll

Veckans Fantasy från NFL Supporter. Tips, nyheter och annat kul på temat fantasy football.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Svensk Fotboll

Fotboll

En podd om svensk bredd-, ungdoms- och elitfotboll från Svenska Fotbollförbundet.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Silly Season Sverige – Podcast

Fotboll

Nu kommer båda Englandspoddens och Italienpodden göra sina efterlängtade debuter. Dock två olika ligor, men det påverkar inte oss eftersom vi kommer sända avsnitt från Serie A, Premier League och många fler ligor när det är på gång, vi jobbar starkt på flera ligor. Vi ger er läsare det senaste nytt, rykten och analyser kring ditt favoritlag från Italien och England. Italienpodden har också fått sig ett namn, som vi har valt att döpa till L’Amore di calcio italiano. Alltså kärleken till italiensk fotboll på svenska medan Englands heter Englandspodden. Englandspodden består av: Jusuf Bicoli, Rasmus Hammarström, Sebastian Pearson, Kristoffer Kärvegård och Christian Sundqvist. Italienpodden består av: Jusuf Bicoli, Rasmus Hammarström och Stefan Kljajic.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

PP Podcast

Fotboll

Patrik Åman och Peter Fischerström pratar om högt och lågt, AIK, innebandy, livet och en gnutta humor.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Fotbollsindex

Fotboll

Podkanalen om fotboll

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

John och Josephs namnlösa podcast 17/18

Fotboll

John Jonsson och Joseph Edman är två spelare i Hudik/Björkberg IBK. De diskuterar innebandy i allmänthet och serien Allsvenskan Norra i synnerhet. Alla sågningar är med glimten i ögat.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Dreierkette Podcast

Fotboll

En podcast om tysk fotboll. Av och med Axel Falk, Erik Bolldén och Erik Appelqvist.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Stretford Empire

Fotboll

Världens största podcast om Manchester United på svenska

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Beyond sport – Hampus & Davids Podcast

Fotboll

Hampus Jildenbäck och David Krusell intervjuar intressanta människor inom sportvärlden. Gäster pratar nödvändigtvis inte om hur de tog sig till toppen, utan snarare om små saker som hände på vägen dit.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Björk & Mann: Tro, hopp och träning

Fotboll

En podd om träning, hälsa och livet i allmänhet! Jossan Björk och Emil Mann är två träningsfreaks från Hofors som delar med sig av sin syn på träning och andra saker i livet.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Taktikpodden

Fotboll

Vi pratar fotbollstaktik med tränare och spelare. Med Hans Carstensen, John Wall och Josef Carstensen.

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Trailrunning Sweden Podcast

Fotboll

Vi på Trailrunning Sweden älskar traillöpning i alla dess dimensioner. Vi trivs i skogen, på fjället och vid havet. Vi vet inte mycket som går upp mot den sköna känslan i kroppen när vi springer. Och vi tycker att traillöpare är de skönaste människor som finns! Sedan 2015 har vi arbetat för att stärka intresset för svensk traillöpning. Vi vill inspirera fler till att ta sig ut i skogen på sin träningstur och ta chansen att uppleva nya miljöer med trailskorna på. En ambition är också att locka fler deltagare till alla fina trailopp runt om i landet. För det är ju så kul att uppleva atmosfären på tävling!

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Speltipspodden

Fotboll

Speltipspodden är podden för dig som är ute efter Stryktipset tips och speltips varje vecka. Varje Torsdag släpps ett nytt avsnitt av Speltipspodden med Stryktipset. Här analyserar vi alla tretton matcher till helgens Stryktipsomgång. Vi ger vår syn på matcherna och hoppas att kunna hitta så många fina drag och speltips som möjligt. Ta del av våra Stryktipset tips och häng tillsammans med Amir och Kalle med gäster. Varje söndag går vi igenom veckans resultat och höjdpunkter men ser även framåt mot nästa veckas bästa och roligaste matcher. Vi bjuder på Speltips och analyser som vi hoppas kommer ge lite extra klirr i kassan. Speltipspodden.com Läktaren.se

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Allsvenska podden

Just idag!

Fotboll

Just idag!

Vad jag gillar

 • Kommer snart...
 • Kommer snart...
 • Kommer snart...

Vad jag inte gillar

Reiz rekommenderar

Välj en välkomstbonus:
100% Betting bonus

upp till 1000 kr (6x)

100% Casino bonus

upp till 1500 kr (30x)

Betsson är ett av de äldsta och mest namnkunniga av casinon och betting sidorna i världen. En klassiker helt enkelt.

I över 20 år har man byggt upp ett rykte om sig som världens bästa sportsbook. Deras trading team är erkänt bäst i branschen.

Den officiella lanseringen av Betinia i Sverige skedde i April 2022. Men varumärket har varit live på andra marknader redan sedan December 2020.

Hajper har snabbt blivit en storfavorit bland Svenska spelare och vuxit sig enormt stora i intergalaktiska mått mätt.