Sortera

×

Jönköping Södra vs Skövde – Tisdag, 24 maj 10:00 – Ett intressant möte i Superettan som spelas på Stadsparksvallen!

Följ mig

Intressant möte i Superettan! Jönköping Södra vs Skövde gör upp om poängen på Stadsparksvallen.  

Rasim Reiz

Bakgrund till matchen

Det är ett Jönköping Södra som kommer till den här matchen med stort behov av poäng. Just nu ligger man på en nedflyttningsplats och redan där så är krisstämpeln tydligt. Med endast sju poäng på 8 matcher och hela 20 insläppa mål, mest i serien. Men, man tog turligt poäng mot Västerås senast och dessförinnan en 5-2 seger mot Utsikten och nu väntar Skövde i kvällens match. Det är ett lag som började starkt och tog en hel del tunga segrar. Något svagare form på senaste tre matcherna men man är ett svårslaget lag och släpper inte till mycket bakåt.

Trolig matchbild – Jönköping Södra vs Skövde

Jag tror vi får se jämn match på Stadsparksvallen. Jönköping lär dock vilja äga bollen något mer än Skövde. Vi vet att Utsikten trivs med att ligga på kontring och nyttja fasta situationer när tillfälle ges. Tobias Linderoth (Skövdes tränare) känner vi igen som en lojala lagspelaren där laget alltid före jaget. Här lär man inte ge bort något gratis utan att bjuda upp till kamp först. Jönköping Södra som har öst in mål och jag tror man fortsätter att göra det även ikväll. Skövde är trots allt inne i en formsvacka. 

Mitt speltips

Sett till hur Jönköping har spelat under säsongen och det faktum att man verkligen måste fram här för att ta poäng och klättra i tabellen så tror jag man kommer bjuda på lite mål framåt. Man har dessutom en enorm kvalitet inte minst i sista tredjedelen. Jag väljer därför att spela Jönköping Södra över 1,5 mål till 2,04 hos Nordicbet.com

Trevlig kväll!

/Rasim Reiz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reiz rekommenderar
Bet365 är en av världens absolut största spelbolag och har varit i gamet väldigt länge, de vet hur man haterar sport och spel som ingen annan.

I över 20 år har man byggt upp ett rykte om sig som världens bästa sportsbook. Deras trading team är erkänt bäst i branschen.

Den officiella lanseringen av Betinia i Sverige skedde i April 2022. Men varumärket har varit live på andra marknader redan sedan December 2020.
Hajper har snabbt blivit en storfavorit bland Svenska spelare och vuxit sig enormt stora i intergalaktiska mått mätt.