Sortera

×

Om mindre än en timme möter Franco Stupaczuk / Pablo Lima vs. Federico Chingotto / Juan Tello i ett spännande möte i Marbella Masters (World Padel Tour)!

Bakgrund till matchen

Två lag som senaste WPT båda åkte ut i en semifinal. Halvnya Stupa/Lima spelade dock en tajt tre-setare mot Maxi Sanchez och Luciano Capra. Stupa/Lima är det bättre laget, med fler vapen, framförallt på forehand-sidan där en pånyttfödd (för typ 13:e gången?). Lima känns tänd och tycker det är kul med padel igen. Även om “El Gato” Tello är en spektakulär spelare med hårda smashar från större delen av banan kan inte Chingotto avlasta honom på samma sätt som Lima kan med Franco Stupaczuk.

Mitt speltips

I mötet Franco Stupaczuk / Pablo Lima vs. Federico Chingotto / Juan Tello faller mitt val idag på en Enkel etta med 1.65 i odds på Betsson.

Har du inget konto hos Betsson rekommenderar jag dig att först plocka Betssons välkomstbonus!

Mvh
/Rasmus Lundh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reiz rekommenderar
Bet365 är en av världens absolut största spelbolag och har varit i gamet väldigt länge, de vet hur man haterar sport och spel som ingen annan.

I över 20 år har man byggt upp ett rykte om sig som världens bästa sportsbook. Deras trading team är erkänt bäst i branschen.

Den officiella lanseringen av Betinia i Sverige skedde i April 2022. Men varumärket har varit live på andra marknader redan sedan December 2020.
Hajper har snabbt blivit en storfavorit bland Svenska spelare och vuxit sig enormt stora i intergalaktiska mått mätt.