Sortera

×

Bettingsidor med trav & galopp

Den ledande bettingsidan för spel på travsport i Sverige är ATG. Men inte i alla kategorier. Det finns alltså skäl till varför du ska öppna konton hos andra bettingsidor med trav ocg svensk spellicens.

Andra spelbolag som erbjuder betting på trav kan nämligen ge dig flera saker som ATG inte kan eller gör!

Spela på bettingsidor med trav till fasta odds

ATG är ett poolspel vilket innebär att du spelar mot andra spelare. Därmed förändras oddsen hela tiden beroende på hur många som spelar på en visst häst exempelvis. På andra betting sidor med odds på trav kan du inte köpa ATG andelsspel. Vad du däremot kan göra är att spela på hästar till fasta odds. Därmed är det möjligt att beräkna din risk och avkastning genom att vara garanterad det odds som du har spelat!

Spela på fler lopp oftare

Andra bettingsidor med spel på hästar tillåter dessutom fler marknader och lopp utanför Sverige. Brasilien, Australien, Chile, Turkiet, Belgien, Indien, Saudiarabien, Panama och USA är exempel på marknader där det erbjuds odds på trav och galopp. Någonstans i världen går det alltid ett lopp så med fler markander öppna kan du spela på hästar dygnet runt!

Jämför odds på fler bettingsidor

Förutom fasta odds är det viktigt att jämföra odds mellan olika bettingsidor (inte bara mot ATG). Att jämföra odds är ett så gott skäl som något till varför du ska öppna spelkonton hos flera spelbolag. Betsson gruppen har samma travutbud på alla sina bettingsidor men det kan vara värt att jämföra välkomst bonusen men framförallt oddsen sidorna emellan då det sitter olika produktägare på de olika varumärkena. Dessa produktägare tävlar intern mot varandra om dig som kund. Ta vara på den kunskapen och gör det till din fördel!

Spela på hästar med bonus på trav

ATG erbjuder aldrig några betting bonusar på trav & galopp. Där får du inte ens en välkomstbonus vid ditt första speltillfälle. En välkomstbonus blir du däremot erbjuden när du spelar på ett nytt spelbolag med svensk licens.
Uttnyttja det och hämta en fet bonus nästa gång spelar och du har en vinnare!

Bästa bettingsidorna med trav odds

Vi arbetar inte med alla spelbolag i Sverige som erbjuder trav, än. Men vi jobbar med några av dom bästa bettingsidorna med odds på trav. Här är vår rekommendation för de tre bästa alternativen till ATG:

1. Betsson

Bettingsidor med trav (Betsson)

  • Hos Betsson kan du alltid spela på hästar till fasta odds.
  • Du kan sätta in pengar med Swish och Trustly.
  • Du får dina vinster direkt utbetalt till ditt konto!

2. Nordicbet

Bettingsidor med trav (Nordicbet)

  • Nordicbet blev utnämnt till bästa Trav & Galopp aktören av EGR 2021!
  • Du kan sätta in pengar med Swish och Trustly.
  • Du får dina vinster direkt utbetalt till ditt konto!

3. Betsafe

Bettingsidor med trav (Betsafe)

  • Betsafe är coolare och känns lite mindre “gubbe” och “norrlands guld”.
  • Du kan sätta in pengar med Swish och Trustly.
  • Du får dina vinster direkt utbetalt till ditt konto!

AB Trav och Galopp

AB Trav och Galopp heter Svenka Travsportsförbundets eget spelbolag och är mer allmänt känt som ATG. Vi vill på något sätt inte förminska ATG med förslagen ovan utan bara informera samt ge ett perspektiv på att det finns andra sätt att spela och andra bettingsidor med travsport att spela på än just ATG.

Med vår egen travexpert Hampus Sjöstedt kör vi Tillsammans spel via ATG. Ambitionen framöver är även att hitta ett ombud som vill teama upp med oss så att vi kan börja sälja egna butiksandelar. Är du ett fysiskt ombud som vill ha nationell försäljning? Hör av dig till oss!

Spela i mobilen – Se på trav live!

Den svenska ridsporten och våra svenska travbanor håller hög internationell klass och sporten faktum är att precis som att vi kan spela på utländskt trav är det många människor utanför Sverige som följer svenskt trav. Då spelar de förstås på nätet. Och ingeting är väl mer bekvämt än att spela på hästar i mobilen. Men ingeting är heller häftigare än att se travsport live!

Har du aldrig har upplevt trav live på plats så är detta något vi verkligen rekommenderar. Att du tar dig ut till någon av våra fantastiskt fina travbanor i Sverige (en fin sommardag förslagsvis). Ta med dig en kompis, drick en öl, ät en korv och njut av lite svensk kultur på riktigt!