Sortera

×
Följ mig
Senaste inläggen av Johan Videll (se alla)

I Eindhoven ska PSV och Rangers göra upp om en plats till CL-gruppspelet. 2-2 har vi med oss från match ett och här är det läge att gå för ett nytt målkalas till vasst odds!

Bakgrund till matchen

PSV har tagit sig hit till finalkvalsrundan genom starka prestationer. I föregående omgång fixade de avancemang genom att slå ut Monaco i en tajt drabbning där det krävdes förlängning i returen på Philips Stadion. Majoriteten av de 35 000 i publiken fick dock jubla sist då rutienrade Luuk de Jong stod för 3-2-målet som också gav PSV avancemanget till denna finalrunda.

Rangers segermiss på hemmaplan kan bli kostsam

Johan Videll

Rangers kliver inte in i denna returmatch på bortaplan som några favoriter precis. Med tanke på att det slutade 2-2 på hemmaplan är det inte direkt fördel Rangers. Gästerna för dagen hade belgiska Royale Union SG som motståndare i föregående runda och där löstes avancemanget tack vare en stark prestation på hemmaplan. Rangers förlorande nämligen rond ett på resande fot med 2-0, men vann sedan returen hemma med 3-0. Nu är de i 2-2-läge inför bortamatchen och segermissen hemma i Glasgow kan alltså bli en kostsam sådan.

Förväntad matchbild – PSV vs Rangers

Båda lagen vill ta sig hela vägen till gruppspelet av Champions League och en annan sak som dessa lag har gemensamt är att de har sina styrkor i offensiven. Nu nollades Rangers förvisso i bortamötet med Royale Union SG, men det hör inte till vanligheterna. PSV? De går i princip aldrig mållösa ur en hemmamatch och löser de mål här, ja då måste Rangers framåt (vid underläge såklart). En matchbild som ger läge för många mål? Ja, det tror jag stenhårt på!

Mitt speltips

Leker vi med tanken att något av lagen hittar nätet så måste det andra laget framåt. Det kommer ge läge för kontringar för laget i ledning för här krävs det kryss för en ny förlängning, eller seger för något av lagen om man vill avancera utan en oviss förlängning.

Min idé är att båda lagen gör mål och att det inte stannar där, så över 2,5 + BLGM till 2.05 hos Bethard är inget dumt spel om ni frågar mig.

Må bästa lag vinna 
(P.S. det gör nog PSV – för på hemmaplan gör de sällan bort sig).

J.V

Arbitragevänligt med
Högst odds
&
Inga blockeringar (limning)

5.0

18+ Regler och villkor gäller

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reiz rekommenderar
Bet365 är en av världens absolut största spelbolag och har varit i gamet väldigt länge, de vet hur man haterar sport och spel som ingen annan.

I över 20 år har man byggt upp ett rykte om sig som världens bästa sportsbook. Deras trading team är erkänt bäst i branschen.

Den officiella lanseringen av Betinia i Sverige skedde i April 2022. Men varumärket har varit live på andra marknader redan sedan December 2020.
Hajper har snabbt blivit en storfavorit bland Svenska spelare och vuxit sig enormt stora i intergalaktiska mått mätt.