Sortera

×
Easybucks
Följ mig
Senaste inläggen av Easybucks (se alla)

Söndagsmatch i La Liga där Elche får besök av Athletic Bilbao hemma på Estadio Manuel Martínez Valero. Ingen match man dreglar över på förhand kanske men jag tror vi kan få en underhållande tillställning med många chanser åt båda håll.

Bakgrund till matchen

Elche har inte fått någon rolig start på säsongen då laget skrapat ihop en ynka poäng på fyra spelade omgångar. Den pinnen kom hemma mot Almeria (1-1) och det är också enda matchen man gjort mål i så här långt. Kan därför tyckas konstigt att jag går för ett överspel här men jag tycker ändå att det finns potential offensivt i detta Elche, framförallt på hemmagräs. Det är fokus på det offensiva spelet inför de egna fansen och med spelare som Marti, Boye, Ponce och Milla så tror jag att det lossnar i målskyttet snart.

Elche törstar efter en trepoängare…

Athletic Bilbao har öppnat relativt starkt med sju poäng på fyra spelade matcher. De inkasserade dock sin första förlust i senaste omgången på hemmaplan mot Espanyol (0-1). Det är faktiskt det första och enda målet baskerna släppt in så här långt, men jag skulle inte vilja påstå att försvarsspelet är särskilt skickligt. Motståndet har varit klent och dessutom har laget spelat tre av fyra matcher på hemmagräs. Nu är väl inte motståndet benhårt denna gång heller men jag tycker det finns svagheter hos gästernas försvarslinje som kommer visa sig framöver. Mittback Inigo Martinez är tillbaka från skada och det återstår att se om han kliver in i startelvan nu. Då är givetvis frågan hur formen är efter drygt en månads frånvaro?

Förväntad matchbild – Elche mot Athletic Bilbao

Elche törstar efter en trepoängare och vill nog visa fansen att man är betydligt bättre än senaste bottennappet mot Villarreal (0-4). Det borde ge oss ett offensivt hemmalag som därmed även blottar ett redan uselt försvarsspel. Hos gästerna sätter jag ett frågetecken för defensiven trots ett insläppt mål på fyra matcher. Det jag däremot inte sätter frågetecken för är offensiven, där det kan bli vägvinnande med snabba omställningar.

Mitt speltips

En trevlig matchbild för ett överspel med andra ord, till ett mycket trevligt odds. Över 2,5 mål till 2.21 hos Bethard spelas!

//Easybucks

100% upp till
1000 kr
Vid första insättning
4.5
18+ Regler och villkor gäller
Endast nya kunder

Läs hos Bethard

Bethards generella regler och villkor gäller. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som registrerade sig efter 18/06/2019 klockan 13:00. Endast ett konto och bonus är tillåten per person, kontoinnehavare, IP adress, hushåll, adress, telefonnummer, bankkonto (inklusive kreditkort, e-wallet etc) Du är endast berättigad att ta del av 1 (ett) välkomsterbjudande. Denna kampanj är endast giltig för spelare bosatta i följande länder: Sverige, Norge och Finland. Välkomsterbjudandet kan hävdas genom att välja bonusen i inställningsmenyn innan den första insättningen har genomförts. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 200 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas 4 (fyra) gånger med min. odds 1,80 före ett uttag kan begäras. Insättningar gjorda med PaysafeCard berättigar ej till denna bonus. Endast spel på sporten räknas till omsättningskravet. Ditt första spel på någon match eller marknad både före matchstart eller pågående, kommer att räknas till omsättningskravet. En dubblett av ditt första spel eller ett spel som annulleras kommer inte att räknas mot omsättningskravet. Annullerat/avbrutet/ogiltigt spel eller spel där Cash-Out funktionen har använts räknas inte mot omsättningskrav. Bonusen måste spelas inom 60 dagar från bonusaktivering innan uttag kan begäras. Omsätts inte bonusen inom denna tid kommer bonusen makuleras och den samt eventuella vinster kommer gå förlorade. Du spelar för riktiga pengar innan du kan använda bonuspengar. Där något villkor för erbjudandet är överträtt eller om det framkommer några bevis för att en serie spel placerats av en spelare som på grund av insättningsbonus, gratisspel, riskfria spel eller något annat marknadsföringserbjudande resulterar i garanterad vinst för kund oberoende av utgången, antingen individuellt eller som del av grupp, förbehåller sig Bethard rätten att återta bonuselementet i sådana erbjudanden och efter Bethards eget gottfinnande antingen fastställa spel/insatser enligt de korrekta oddsen, annullera gratisspel eller riskfria spel eller annullera alla spel finansierade av insättningsbonusen. Dessutom förbehåller sig Bethard rätten att ta ut en administrationsavgift för kunden upp till och med värdet av insättningsbonusen, gratisspelet eller det riskfria spelet eller ytterligare betalning för att täcka administrationskostnader. Bethard förbehåller sig även rätten att be kunder tillhandahålla tillräcklig dokumentation för att Bethard efter eget gottfinnande ska bli nöjda och kunna säkerställa en kunds identitet innan Bethard krediterar konton med bonusar, gratisspel, riskfria spel eller erbjudanden. Exempel på riskfria spel inkluderar att satsa på Över 2,5 mål och under 2,5 mål i samma spel/match. Bethard förbehåller sig rätten att när som helst och utan förvarning ändra eller avbryta kampanjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reiz rekommenderar

I över 20 år har man byggt upp ett rykte om sig som världens bästa sportsbook. Deras trading team är erkänt bäst i branschen.

Den officiella lanseringen av Betinia i Sverige skedde i April 2022. Men varumärket har varit live på andra marknader redan sedan December 2020.
Hajper har snabbt blivit en storfavorit bland Svenska spelare och vuxit sig enormt stora i intergalaktiska mått mätt.
Betsafe är en fartfylld bettingsida som har allt du kan önska dig.
NordicBets är en stark spelare i den nordiska marknaden vilket namnet kanske avslöjar.