Sortera

×
Följ mig

Imorgon spelar Belgien vs Kanada (Grupp F) på Ahmad Bin Ali Stadium i det omdiskuterade Qatar VM.

Bakgrund till matchen

En av favoriterna som har målats upp i detta VM är Belgien. Med världsstjärnorna Kevin De Bruyne, Eden Hazard, Romelu Lukaku där dock den sistnämnde missar första två matcherna pga. skada. Det finns gullgoda ersättare i truppen men ska man gå långt i den här turneringen så behöver tränare Roberto Martinez sin anfallsstjärna. Belgien är storfavoriter i den här matchen med bredden i sitt lag så är tre poäng det enda som räknas för Belgien.

Kanada kommer till den här turneringen i fin form. Vinst mot Japan senast men i den här premiären får man klara sig utan Bayern Munchens stjärna Alphonso Davies som är skadad. Jag tycker det här laget är minst lika bra som USA och Mexico men självklart så behöver man ha flytet med sig om man ska kunna rubba ett mycket starkt Belgien.

Förväntad matchbild – Belgien vs Kanada

Jag tror vi får se Belgien kontrollera det här från start med både stort bollinnehav och att man kommer skapa en hel del chanser. För Kanada handlar det mycket om att få bort Kevin De Bruyne ur matchen, för om han får diktera tempot och hitta in med sina passningar så kommer Kanada få det väldigt tufft.

Jag hoppas och tror vi får se en underhållande match där Belgien bjuder upp till en bra offensiv och man har verkligen alla förutsättningar för att göra så i den här matchen och att vinna matchen god marginal. Det är ju så att flera av dessa spelare gör kanske sitt sista VM i och med att åldern börjar ta ut sin rätt samt att det kommer en ny generation av lovande spelare

Mitt speltips

Så för Belgien vs Kanada väljer jag därför att spela -1 asian handicap på Belgien, det finns till 1,82 gånger pengarna hos bland annat Betsson.com. Oddset går in om Belgien vinner med två mål eller fler i matchen men vid uddamålsvinst så får vi tillbaka insatsen.

Trevlig kväll!

Mvh
Rasim Reiz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reiz rekommenderar
Bet365 är en av världens absolut största spelbolag och har varit i gamet väldigt länge, de vet hur man haterar sport och spel som ingen annan.

I över 20 år har man byggt upp ett rykte om sig som världens bästa sportsbook. Deras trading team är erkänt bäst i branschen.

Den officiella lanseringen av Betinia i Sverige skedde i April 2022. Men varumärket har varit live på andra marknader redan sedan December 2020.
Hajper har snabbt blivit en storfavorit bland Svenska spelare och vuxit sig enormt stora i intergalaktiska mått mätt.