Sortera

×
Följ mig

Imorgon lördag 13/8 så hittar vi en högintressant match på Emirates Stadium när Leicester vs Arsenal möts i den andra omgången av Premier League. 

Bakgrund till matchen

Arsenal vs Leicester

Arsenal kommer till den här matchen med en vinst i premiären mot Crystal Palace. Slutsiffrorna skrevs där till 0–2 och nu väntar premiären på hemmaplan. Deras supportrar har stora förhoppningar särskilt med tanke på alla värvningarna som laget gjort den här sommaren. Jag tyckte mig dock se tendenser av spelarna att falla tillbaka till det gamla Arsenal. Detta så fort man tog ledningen mot Crystal Palace exempelvis vilket oroar lite såklart. Nu väntar ett Leicester som tappade en tvåmålsledning mot Brentford hemma i premiären. Man har tappat några spelare och nu är nog även försvarsklippan Fofana på väg bort enligt rapporter. Frågan är hur stämningen och moralen i klubben är just nu… Det är en väldigt tuff match som väntar och ett hetskt spelschema framöver.

Förväntad matchbild – Arsenal vs Leicester

Arsenal lär vilja kontrollera detta från start som man gjort så många gånger tidigare mot Leicester. Man lämnar gärna Jamie Vardy där uppe och ställer om. Det har varit effektivt förr och Arsenals försvarsspel har då varit allt annat än organiserat. Nu har man Saliba där bak som verkligen imponerade i premiären. Arsenal har fler nycklar offensivt i år och min känsla är att om man får ett tidigt mål så är frågan om inte det börjar hängas med tunga huvuden hos Leicester. Ska Leicester ha en chans här så hänger mycket på Jamie Vardys dagsform. Fixstjärnan James Maddison måste också ta sitt ansvar och luckra upp Arsenal när man får möjligheten. I premiären så stod Ward för målet men och visst är det en försämring gentemot Kasper Schmeichel som har lämnat för den franska Rivieran i Nice.

Mitt speltips

Jag tror på Arsenal här och att man visar det från start. Om Arsenal ens ska ha en chans på Champions League så måste man vinna på hemmaplan och framförallt när man möter en sargat Leicester.

Jag väljer därför att spela Asian -1 för Arsenal till 1,86 i odds hos Betsafe vilket innebär pengarna tillbaka om Arsenal vinner med endast ett mål i matchen.

Trevlig helg! 

/Rasim Reiz

Arbitragevänligt med
Högst odds
&
Inga blockeringar (limning)

5.0

18+ Regler och villkor gäller

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reiz rekommenderar
Bet365 är en av världens absolut största spelbolag och har varit i gamet väldigt länge, de vet hur man haterar sport och spel som ingen annan.

I över 20 år har man byggt upp ett rykte om sig som världens bästa sportsbook. Deras trading team är erkänt bäst i branschen.

Den officiella lanseringen av Betinia i Sverige skedde i April 2022. Men varumärket har varit live på andra marknader redan sedan December 2020.
Hajper har snabbt blivit en storfavorit bland Svenska spelare och vuxit sig enormt stora i intergalaktiska mått mätt.